Verighete nunta Unique Or Bijoux

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra. Pe langa multele amanunte de care trebuie sa tinem cont in ziua nuntii, unul dintre cele mai importante detalii ce trebuiesc avute in vedere, pe langa alegerea fotografului de nunta, este modelul de verighete pe care dorim sa le purtam pentru tot restul vietii.

De curand am avut onoarea de a fotografia noua colectie de verighete marca Unique Or BIjoux si am fost uimit de cat de frumoase si elegante sunt verighetele pe care le au in oferta. Se poate alege din multitudinea de modele care mai de care mai speciale si deosebite din aur galben, roz sau aur alb.

Mai multe informatii puteti sa gasiti in magazinele Unique Or Bijoux din Craiova dar si pe pagina acestora de facebook. Calitatea produselor si seriozitatea personalului ii recomanda pentru nunta pe care v-ati dorit-o atat de mult.

Las fotografiile sa va transmita mai multe decat va pot spune eu si sper ca v-am putut ajuta!

Bogdan Mitrica,
fotograf nunta

aur_alb_sclipitor aur_galben aur_roz_model_deosebit img_5871 img_5889 img_5916 img_6008 img_6053 img_6063 inel_nunta_aur_galbne_alb_negru inele_aur_alb inele_nunta_aur_alb inele_nunta_aur_alb_galben inele_nunta_aur_roz verigheta_aur_alb_galben verighete_aur verighete_aur_galben_pietricele verighete_aur_roz verighete_decoratii verighete_deosebite verighete_nunta_negru verighete_simple_aur verighete_speciale