Locuri pentru sedinta foto de nunta in Craiova

Locul pentru sedinta foto poate influenta intr-o mare masura rezultatul final. Iar ca fotograf, primesc o multime de intrebari legate de unde va avea loc shootingul. Avand in vedere faptul ca oamenii gasesc Craiova drept un oras nu tocmai ofertant din acest punct de vedere, am ales sa va impartasesc si eu parerea mea. Astfel, in acest material de pe blog, vorbim despre locuri pentru sedinta foto de nunta in Craiova. Si iata doza de inspiratie pe care v-o ofer.

Parcul Nicolae Romanescu

Nu exista fotograf din Craiova care sa nu aiba in portofoliul propriu un shooting realizat in parc. Iar asta pentru ca suntem destul de norocosi in ceea ce priveste acest aspect. Putem spune ca avem un parc destul de generos in ceea ce priveste dimensiunea, dar si peisajele.

Astfel, eu aleg astfel de shootinguri primavara, toamna si… daca suntem suficient de norocosi, iarna. Zapada imbraca frumos crengile copacilor. Am reusit sa obtin cateva cadre bune si in timpul verii, insa in celelalte anotimpuri parca acesta are ceva mai special.

Centrul Vechi

In categoria locuri pentru sedinta foto de nunta din Craiova, nu putem sa nu includem centrul. La fel ca si parcul, este o alegere populara. Insa, eu prefer momentele in care acesta este ceva mai liber.

Sedinta foto de nunta in centru

Din fericire, avem cateva stradute cu tenta vintage pe care le putem folosi ca fundal in poze. Dincolo de asta, picturile stradale au un farmec aparte atunci cand vine vorba de shooting.

Gradina Botanica

Dupa renovare, Gradina Botanica este locul perfect pentru sedinta foto Trash the dress. Iar asta datorita backgroundului cu multa verdeata si flori. 

Gradina Botanica Shooting

Vara, de exemplu, Gradina Botanica este superba. Provocarea este gasirea unor cadre care sa fie originale.

Parculetul de la Agronomie

Desi mic, acest parculet are farmecul sau aparte. Pe de-o parte se datoreaza si desenului cu Zidul Europei, pe de alta parte bancilor si peisajului inverzit. Cu alte cuvinte, il putem considera mic si cochet. Chiar in acest sezon am avut ocazia sa prind cateva cadre bune. 

Parculetul de la Agronomie

Gradinile localurilor

Unele localuri care se ocupa cu organizarea de evenimente au curti si gradini destul de frumoase, mai ales in sezonul de vara. Daca acestea sunt frumos decorate, le putem include pe lista de locuri pentru sedinta foto de nunta in Craiova.

English Park

Tot in categoria parcurilor mici, cochetul parc cu tenta englezeasca este ideal pentru cateva cadre de la shooting. Apoi, se poate continua cu centrul orasului, zona Prefecturii sau a centrului vechi.

Parcul de langa Colegiul National Fratii Buzesti – Catedrala Sf. Dumitru

Este o zona pe care eu o folosesc pentru sedintele foto de la liceu, dar este ideal si pentru cei care isi doresc o sedinta foto de nunta. Parcul are un farmec aparte atunci cand sunt infloriti trandafirii.

Si acesta a trecut printr-o renovare care l-a ajutat sa fie destul de prietenos cu cei care cauta idei pentru sedinta Trash the Dress. 

Cam acestea ar fi pe scurt cele mai importante locuri pentru sedinta foto de nunta din Craiova. Si avand in vedere numarul limitat al acestora este interesant modul in care fotografii reusesc sa le surprinda in cadre cat mai creative si originale.