Insemnarile unui fotograf de eveniment: banchetul Facultatii de Medicina

Pentru ca tot am inceput seria de articole despre sedinte foto la facultate si liceu, as vrea sa vorbesc pe scurt despre un proiect tare drag mie: banchetul studentilor de la Facultatea de Medicina.

Pot spune ca a fost o adevarata onoare pentru mine sa fiu fotograful principal la un asemenea eveniment de amploare, atat datorita numarului mare de invitati, respectiv studenti, insotitori si cadre didactice, cat si datorita calitatii oamenilor si locului.

Si cand spun calitate, as vrea sa subliniez faptul ca am fost placut impresionat de tot ce am reusit sa surprind in fotografiile mele: oameni cu o personalitate puternica si foarte placuta, studenti pe care trebuie sa recunosc ca ii admir pentru curajul si rabdarea de a termina o facultate cu un profil deloc usor.

Dincolo de asta, vorbim si de responsabilitate. Am cunoscut viitori medici care stiau cat de mare este responsabilitatea lor si care au ales sa ramana in tara, in ciuda tuturor problemelor din sistemul medical romanesc. Insa, acest articol nu este unul despre probleme sociale, ci despre fun, oameni frumosi si fotografie.

Tinute cu stil la balul de absolvire de la Medicina

Stiti cum m-am simtit la acest eveniment? Ca si cum as fi terminat si eu facultatea.

Iar asta datorita emotiilor puternice si faptului ca tinerii se aratau triumfatori, dupa cei 6 ani cu sesiuni, practica si provocari. 6 ani…

Dincolo de asta, la banchetul de la Medicina, toata lumea, fara exceptie, a fost perfect aranjata. V-am zis, nu sunt eu pasionat de fashion, insa imi dau seama cand un om s-a straduit sa arate bine.

Asa cum puteti vedea si in galeria foto pe care am inserat-o in acest material, medicinistii au lasat la o parte clasicele halate albe si au imbracat rochii si costume in culori electrizante si chiar indraznete, care sa le puna in evidenta tineretea. Iar rezultatul a fost spectaculos.

Dincolo de asta, au fost foarte veseli si energici, bucurandu-se atat de experienta foto, cat si de muzica, dans si compania colegilor.

Am vazut foarte multe prietenii frumoase, pe care le puteti observa in pozele de grup. Probabil ca asa se intampla cand petreci atata vreme cu colegii tai de facultate.

Un banchet intr-o locatie eleganta  

 

Ca sa pot obtine cadre bune, pot spune ca m-a ajutat foarte mult si locatia aleasa pentru banchet.

Daca nu ati recunoscut-o deja din poze, este vorba despre Riviera Ballroom, o locatie care poate servi drept cadru ideal pentru momente speciale. Si nici nu avea cum sa fie altfel, pentru ca vorbim de un local impunator prin eleganta si bun gust.

Sincer va spun ca mi-ar placea sa mai iau parte la evenimente organizate aici, datorita faptului ca se pot obtine fotografii reusite atat afara, cat si in interior.

Este departe de orasul agitat si imi ofera libertatea de a fi creativ. Ca sa nu mai vorbim de impresionantul decor si de personalul amabil.

Cam asta am avut eu de spus despre oamenii faini de la Facultatea de Medicina.

Nu pot decat sa le doresc succes si sa le urez sa fie foarte buni in ceea ce fac. Sa-si duca la capat cu mandrie misiunea de a salva vieti, indiferent de domeniul ales.