Inceput de 2019 cu entuziasm

planuri

 

Entuziasmul unui nou inceput de an m-a prins si pe mine. Bine de tot. Astfel, am inceput sa ma gandesc serios la ce am de gand sa schimb la mine in acest an. Si ce nu.

Si asa cum va spunem si in articolul anterior, intentionez sa ma dezvolt si mai mult din punct de vedere profesional pentru ca fiecare an este pentru mine ocazia ideala pentru a creste si a-mi imbunatati cunostintele.

Si daca ma cunoasteti deja, stiti foarte bine ca sunt genul de persoana care pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Tratez cu seriozitate orice proiect in care ma implic si imi place sa obtin rezultate bune. Oamenii de langa mine ma numesc „perfectionist”. Un fel de eufemism pentru sucit.

Pe de alta parte, tot cei care ma cunosc stiu ca nu o sa renunt la umorul meu specific. Imi place sa glumesc, sa rad si sa inveselesc oamenii din jurul meu. Si cred ca veselia este singura boala de care suferim toti. Numai ca in cazul unora nu s-a declansat inca.

Totodata, o sa impartasesc cu voi gandurile mele, prin intermediul blogului sau fata in fata cand o sa ne cunoastem, la evenimente. Partea buna este ca 2019 a inceput intr-o maniera optimista. Am deja in derulare cateva proiecte care imi plac tare mult si pe care prefer sa le tin deocamdata secrete. Dar stiti bine ca nu o sa ma abtin prea mult si o sa revin cu detalii, fie pe Facebook si Instagram, fie pe blog.

O sa incerc sa fiu si serios (dar niciodata sobru), si o va impartasesc din cunostintele pe care am reusit sa le adun, intr-o serie de articole ideale pentru cei care sunt la inceput de drum.

Va incurajez si pe voi sa va spuneti parerea, sa imi puneti intrebari, sa ma puneti in dificultate. Pana la urma, poate o sa-mi dati anumite idei ce vor aduce rezultate extraordinare chiar la evenimentul vostru. 

Cu drag, 

Bogdan