Ganduri la final de 2018

Dragi prieteni, inevitabil am ajuns si la finalul lui 2018, un an care pentru mine a fost unul bun din toate punctele de vedere. 

Am invatat foarte multe lucruri din experientele si proiectele pe care le-am avut, iar acum, cand trag linie, imi dau seama ca am cunoscut o multime de oameni misto. Asa ca profit de aceasta ocazie si le multumesc ca m-au ales sa le fiu alaturi intr-unele dintre cele mai importante momente ale vietii lor.

Si pot spune sincer ca fiecare experienta a avut ceva diferit. Insa toate evenimentele la care am luat parte au venit cu ceva in comun: veselia molipsitoare a unor oameni cu pofta de viata si dragostea. Astfel, cataloghez negresit anul 2018 ca fiind unul plin de culoare. Si nu ma refer la culorile din decor si tinute, ci la cele transmise de emotiile celor pe care i-am intalnit.

Asa ca acum, la final de an, ridic paharul si urez tuturor un sincer la multi ani. Imi doresc sa ne revedem in 2019 sanatosi si plini de entuziasm. 

Imi doresc ca anul urmator sa fie cel putin la fel de rodnic din punct de vedere profesional si sa descopar experiente care sa ma ajute sa devin mai bun. Pentru ca da, exigenta imi permite sa cred ca este loc intotdeauna de mai bine.

Si nu in ultimul rand, as vrea sa urez un an plin de realizari colegilor mei de breasla! Sunt norocos pentru ca am cunoscut multi oameni faini cu care am legat prietenii. 

Acestea fiind zise, inca o data La multi ani, prieteni dragi! Sa avem un an nou cu impliniri si realizari!