Fotograf nunta – ideal pentru tine

Fotograf nunta – idealul ce te va face fericit(ă)

Cum îți alegi un fotograf de nuntă cu adevarat profesionist când sunt atâția pe care ii poți alege?

În primul rând caută un site sau blog de nunta care să se potrivească stilului tău și să te inspire. După ce ai făcut câteva alegeri, notează-le și stabilește o întâlnire cu fiecare fotograf în parte. Însă, stabilește întâlnirea direct cu fotograful nu cu un agent sau reprezentant. Este important să cunoști fotograful, să îl placi și să vă înțelegeți. În felul acesta, legătura creată va contribui la felul în care ședința foto se va desfășura, fotograful va ști ce și cum îți doreși. Nu trebuie să îți placă doar portofoliul lui ci și felul lui de a fi și de a comunica pentru că veți petrece mult timp împreună pe parcursul nunții. Legătura dintre voi trebuie să te facă să simți că totul va ieși super.

El va avea partea lui însă și tu vei avea un rol important pentru ca pozele să iasă așa cum îți dorești. Fotograful va da tot ce este mai bun și își va folosi toate abilitățile. Ca să vii în completare în aceasta experiență și să o faci să iasă super iată câteva sfaturi:

  • Relaxează-te și ai încredere în fotograful tău de nuntă.
  • Nu sta încordată, se va observa în fotografii. Vei fi emoționată, cu siguranță însă adoptă o atitudine relaxată și în cele din urmă te vei relaxa cu adevărat. Nunta va fi mai frumoasă și fotografiile
  • Fă în așa fel încât să nu fii într-o grabă continuă. Gasește în program 30 de minute pentru poze cu familia și o ora pentru poze-portret.
  • Odihnește-te înainte de nuntă.
  • Relatia dintre tine si fotograf trebuie sa fie una cat mai apropiata astfel ca de fiecare data cand doresti o fotografie anume sau ai o idee anume in acest sens, sa poti sa comunici cu el si sa ii exprimi foarte usor doleanta ta.

Mulți fotografi impun limită de cadre sau de oricare alta natura. Dacă întâlnești un astfel de fotograf, mai caută. Un fotograf profesionist și dedicat are interesul de a-ți face cel mai frumos album de nuntă iar asta nu impune limite.

De asemenea, și post-procesarea este un aspect important. Fiecare fotograf are propriul stil de editare. Nu lăsa totuși pozele pe un dispozitiv digital, dă-le viață și roaga fotograful sa iti faca un photo book.

Având în vedere aceste aspecte, alegrea fotografului de nuntă nu va fi chiar așa grea.

Dacă îți dorești un fotograf care să nu impună limite si sa pretuiasca evenimentul unic din viata ta la fel de mult precum o faci si tu, iti pot spune ca ai ajuns exact unde trebuie.

Te invit sa imi vizionezi o mica parte din munca mea atat pe acest site cat si pe facebook.
fotograf nunta
fotograf botez
fotograf profesionist

Bogdan Mitrica,
fotograf profesionist