Fotograf nunta Craiova

Fotograf nunta Craiova. Realizez fotografii profesionale pentru nunta in Craiova dar ma pot deplasa cu mare placere in orice alta locatie. Am fost fotograf de nunta in: Craiova, Timisoara, Caracal, Targu Jiu, Slatina. Imi doresc sa ajung sa fotografiez si in: Constanta, Bucuresti, Cluj si cu atat mai mult in afara granitelor.

Avand atat de multe evenimente in spate, marturisesc sincer, imi face o deosebita placere fotografia de nunta. In acest tip de fotografie se imbina foarte multe stiluri. In mare parte este prezent fotojurnalismul, dar se poate regasi si fotografia de moda, uneori de natura si boudoir.

Aceasta este frumusetea in a fotografia nunta, poti lasa creativitatea sa cutreiere orice colt al imaginatiei. Te poti folosi de orice locatie si orice motiv pentru a crea un cadru frumos, o amintire ce va ramane vie in viata cuplului fotografiat.

Fotograf nunta Craiova – fotografierea nuntii

Nu stiu cum sunt altii dar eu sunt o persoana sociabila. Imi place foarte mult sa imi fac noi relatii, sa schimb pareri, sa dezbat diverse subiecte (…) Aceasta calitate m-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului si m-a facut sa ajung unde sunt acum. Este mai mult decat important ca intre fotograf si cel fotografiat sa existe o relatie de prietenie, sa fim cat mai deschisi si joviali. Vei fi uimit sa aflii cat de mult conteaza acest mic detaliu in creara unor fotografii frumoase, fotografii ce vor trezi in inimile noastre emotii puternice, mai ales odata cu trecerea anilor.

Iti multumesc frumos pentru atentia oferita! Daca suntem pe aceeasi lungime de unda si apreciezi stilul meu, te astept sa-mi povestesti despre evenimentul tau si cum crezi ca vom putea sa-l facem cat mai frumos iar la final sa ramai cu niste amintiri suberbe.
fotograf nunta craiova

Galerie foto (accesati link-urile de mai jos)
Pregatire nunta
Cununie religioasa – nunta
Sedinta foto – nunta
Receptie nunta

 

Toate cele bune,
Bogdan Mitrica
Fotograf nunta Craiova

Facebook IconPentru fanii Pinterest, sunt prezent si aici! :)Pentru fanii Pinterest, sunt prezent si aici! :)Pentru fanii Pinterest, sunt prezent si aici! :)