Decor de nunta – elemente pentru o poveste in imagini

Decor de nunta - pian

Noi, cei care iubim fotografia, nu ne mai gandim la decoratiuni ca la simple obiecte create pentru a umple rafturi si spatii goale, ci la modul in care am putea sa le integram intr-un decor creativ. Iar atunci cand vine vorba de un decor de nunta, suntem si mai entuziasmati cand gasim elemente care sa aduca un plus de culoare sau stil.

Asa ca in acest articol de pe blog, discutam despre cateva elemente de decor ideale pentru o sedinta foto de nunta. Iar daca va plac, va recomand cu incredere sa le folositi.

Un pian vechi. Din fericire, am avut ocazia sa folosesc la shootingurile mele pianul si am fost placut surprins de ceea ce a iesit.

Pur si simplu, acest instrument muzical este o dovada de romantism, muzica sa fiind capabila de a crea acel decor de poveste pe care orice forograf si-l doreste in sedintele sale foto.

In plus, pianul completeaza perfect gratia unei femei frumoase, dar si eleganta unui barbat care poarta costum.

Picnic pentru doi. Ideea unei sedinte foto care sa includa accesorii pentru picnic este una destul de populara in ziua de astazi. Iar asta pentru ca un asemenea decor de nunta este foarte usor de obtinut.

Si iata reteta: un cos de nuiele impletit, flori care sa adauge culoare, o patura si tot felul de decoratiuni pentru asezat alimentele.

In ceea ce priveste partea gastronomica, eu as zice ca puteti include aici cam tot ce tine de celebra bucatarie frantuzeasca: branzeturi pline de savoare, croissante, tarte cu fructe si lista poate continua.

Un legan imbracat in flori. Consider leaganul o sugestie buna pentru un decor de nunta rustic, mai ales daca florile care il impodobesc fac parte din categoria celor salbatice.

Vorbim aici de flori colorate care cresc pe camp si care ar putea crea un armonios contrast vizual cu rochia de mireasa alba.

Rame foto vintage. Cu ajutorul lor putem crea un decor de nunta simplu, dar foarte atragator vizual. Un fel de foto-seption, am putea spune.

De asemenea, in loc de rame, sunt cupluri care prefera oglinzi. Iar fotografii se pot juca cu reflexiile, cu umbrele, cu lumina.

Decorul trebuie sa fie si el tocmai bun de inramat sau oglindit. Eu as alege padurile cu ale lor covoare de frunze, toamna.

Becuri colorate si flori. Aceste elemente se completeaza perfect si creeaza un decor fermecator.

Important este ca becurile sa fie cele potrivite, iar fotograful sa dispuna de echipamentul potrivit pentru a reda luminozitatea. In loc de acestea, pot fi folosite lampioane sau felinare cochete.

Nici lumanarile impodobite cu flori nu sunt deloc o idee rea.

Umbrele. De departe, umbrelele au farmecul lor, atunci cand vine vorba de un decor de nunta in ploaie. Mirii se pot juca gratios cu ele, urmand instructiunile fotografului.

Desigur, umbrelele pot fi folosite si daca nu ploua afara, completand tinutele elegante ale cuplului. Totusi, eu le prefer in decorurile de toamna sau primavara.

Fum colorat. A devenit o alegere destul de populara in shootinguri si recent am inteles de ce. Fumul colorat are rolul de a umple cadrul si a contrasta tinutele mirilor. So go for it!

Sedinta foto de nunta

Sedinta foto de nunta

Sper ca macar cateva dintre sugestiile mele sa va aduca inspiratia de care aveti nevoie pentru o sedinta Trash the dress asa cum va doriti. Si fiti cu ochii pe blogul meu. O sa revin cu mai multe tips and tricks.