Cum să comunici cu fotograful de nuntă

Aspectul mai puțin fericit de la nunta ta este că va dura doar o zi. Din fericire, un fotograf de nuntă potrivit poate face ca această zi să rămână vie toată viața cu toate momentele, emoțiile și oamenii prezenți la nunta. O fotografie perfectă te poate întoarce instantaneu înapoi la cea mai fericită zi din viața ta și un album perfect poate deveni cartea ta preferată.

Te-ai logodit? Felicitări! Acum e vremea să îți cauți un fotograf de nuntă. Fotograful potrivit pentru nunta ta trebuie să fie profesionist și talentat, însă trebuie să fie și un bun ascultător, să fie deschis către idei noi și să aibă o viziune amplă. Talentul și profesionalismul sunt esențiale dar intervin și alte aspecte când vine vorba de fotografia de nuntă. Unul din acestea este comunicarea. Comunicarea cu fotograful de nuntă.

Dacă ți-ai făcut o listă cu cei mai buni fotografi, fă pasul următor: stabilește o întâlnire cu ei! Astfel le vei putea vedea munca în albume cu fotografii printate și vei putea discuta cu ei.

De ce este important să ai o discuție preliminară cu fotografii?

  • Vei avea o imagine mai clară despre cel care îți va poza nunta
  • Îți vei da seama dacă este fotograful potrivit
  • Îl poți întreba dacă se poate adapta la cerințele tale
  • Poți lua o decizie finală mai ușor

După ce ai discutat și ți-ai făcut o părere, vine momentul alegerii. L-ai ales, acum urmează partea în care comunici cu fotograful care îți va poza nunta.

Ce puncte cheie trebuie să atingă comunicarea cu fotograful de nuntă?

Este important ca fotograful ales să fie profesionist și talentat, dar pentru a folosi la maxim aceste abilități trebuie să stabiliți împreună cum vrei să decurgă ședința. Pentru rezultate și mai bune, poți programa o ședință foto înainte de nuntă, astfel vei crea o legătură mai bună cu fotograful.

Dacă nu realizezi aceasă ședință de dinainte, atunci trebuie să punctezi și mai bine dorințele tale. Discutând, un fotograf bun va veni cu sugestii și idei care s-ar putea să îți placa și la care nu te-ai gândit. Locaţii pentru şedinţa foto, idei pentru fotografii, alte mici detalii ce pot face ca fotografiile să fie cât mai frumoase şi speciale, etc

Dacă doriți să discutați toate aceste aspecte legate de fotografierea nunții, vă poate ajuta cu mare placere. Ma puteti contacta la contact@mitrica.com sau la 0729.954.550.

Bogdan Mitrica – fotograf profesionist